top of page

En reise på tusen mil, starter med ett lite skritt

Oppdatert: 10. jan. 2022

Nå er vi i 2022, et nytt år med nye muligheter.


Jeg har av alle ting fått det for meg å lage en blogg, noe mitt fordums selv ville ledd rått og høyt av. Jeg var jo tross alt en tøff black metal bassist i selveste Farsott som tenåring. Blogging var "kun for rosabloggere og reality kjendiser".Med årene har jeg endret mening, og tenker at blogging virker som en fin arena for å samle tankene rundt temaer man er interessert i. For meg er dette eksempelvis rollespill eller teknikker for skriving. Per i dag er tankene mine spredd for alle vinder på post-it lapper, ulike sosiale medier og i notatbøker. Fullstendig kaos.Sitatet i overskriften er omtrent 2500 år gammelt, og stammer tilbake fra den kinesiske filosofen Laozi. Mulig det er litt klisjé, men poenget er at dersom man skal få noe til - så må man bare begynne et sted. Jeg starter med følgende inngangsverdier:


  • Gøy. Jeg skal skrive om ulike temaer som interesserer meg, innenfor det kreative.

  • Kort og godt. Innleggene blir kortfattet, slik at det hverken tar lang tid å lese eller skrive.

  • Nyttig. Jeg ønsker at du som leser får informasjon som kan tas i bruk til din skriving.

  • Frekvens. Du kan forvente minst et innlegg per måned, så følg med!

Vil du være med meg på denne reisen?


- KO

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2 Post
bottom of page