top of page

KVAD (2021)

Der sagaer blir til | Game Forlag

Hva er dette?

KVAD er et rollespill, som er inspirert av atmosfæren i de norrøne sagaene. Hvor ordinære mennesker bryter ut av tidens normer, utfordrer skjebnen og gyver løs på storartede gjerninger. Omfanget av disse bragdene definerer sagaheltenes ettermæle.

Hvordan spille?

Spillerne lager sagaheltene, hovedrollene i fortellingen. Skalden setter scener, og beskriver omverden. Når noe er usikkert eller farlig, triller man terninger. Resultatet bestemmer utfallet, og veien videre. Sagaen danner grunnlaget for å skrive et kvad, som foreviger heltenes bragder. Hva vil dine etterkommere fortelle om deg?

Stipend

I 2020 utlyste Rollespillalliansen et stipend på 40.000 kr. Midlene var øremerket til å ferdigstille et norsk rollespill. Det var 13 prosjekter som søkte. KVAD stakk av med seieren, på følgende grunnlag:

🥇 "Rollespillalliansen ga 40 000 kroner til ferdigstillelse av rollespillet KVAD av Karl Otto Kristoffersen! KVAD var ikke bare et av spillene med den mest realistiske planen for utgivelse, det var også et innovativt og velskrevet spill."

Stipendet gjorde at vi kunne trykke boken lokalt i Norge, og bidro til å heve kvaliteten på produksjonen.

Kickstarter​​

I 2021 ble KVAD realisert gjennom en vellykket Kickstarter-kampanje. Prosjektet samlet inn 453% av målsummen, med publikum fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Ungarn, Østerrike, Australia og USA. Lanseringen var en suksess.

Salg

KVAD selges gjennom Game Forlag sin nettbutikk. Spillet er også kjøpt inn av flere forhandlere, og selges både fysisk i butikk og i deres nettbutikker. Dersom du ønsker å kjøpe KVAD fra din lokale grossist, kan du sjekke ut følgende lenker. 

Game Forlag

GameNinja

Midgard Games

Outland

Science Fiction Bokhandeln

Spellslingers

bok.jpg
Kvad: Tekst
bottom of page