top of page

Samarbeid

Kontaktinformasjon til personer og organisasjoner jeg har samarbeidet med.
Listet opp i alfabetisk rekkefølge.

Agðir

KVAD (2021)

Agðir er et musikalsk nordisk folkeprosjekt fra Norge. De vever sammen et musikalsk teppe, bestående av trådene i den norrøne historien. Autentiske lydspor med nordisk folkemusikk, kan bidra til å forsterke følelsen av å reise tilbake i tid.

Bokbinderiet Johnsen

Norges eneste selvstendige bokbinder

Bokbinderiet Johnsen leverer både hardcover- og softcoverbøker, flexibind, spiralarbeider, PUR-lim i alle utførelser, stiftearbeider, håndarbeid, samt laminering av matt, blank eller softtouch folie. Trykket KVAD i 2021.

Christopher Rakkestad

EGIL (2019) & KVAD (2021)

Christopher utformet det originale logo konseptet til KVAD "A"-runen. Utformet også den visuelle bunaden til EGIL. Grafisk designer, musiker i Elvarhøi og multikunstner.

Even Mehl Amundsen

KVAD (2021)

Even laget den fantastiske illustrasjonen av KVAD-skalden. En kunstner i verdensklasse, som har jobbet med selskaper som Blizzard og Ubisoft.

Game Forlag

KVAD (2021)

Forlaget som tar sosiale bøker på alvor. Forlagets visjon er å tilby kvalitetsbøker for spill- og quizentusiaster i hele landet, både direkte og gjennom partnere i bokhandlerbransje

May-Helen Mogstad

Fotograf

I forbindelse med markedsføringen av KVAD, hyret Game Forlag fotograf May-Helen Mogstad. En kamera-basert kunstner som jobber med visuell poesi. Flere av bildene på denne siden er det hun som har tatt.

Midgard Vikingsenter

Norrøn kulturbærer

På Midgard vikingsenter vektlegger de opplevelsesbasert læring for å formidle kunnskap om vikingtiden. Her skal man ikke bare kunne lese og se, men også prøve ut det man lærer om. Fotografier til markedsføring ble tatt i Gildehallen.

Rollespill.info

Knutepunkt for norske rollespill

Rollespill.info er et norsk nettsted og diskusjonsforum for rollespillere, ment som en storstue for det rollespillende Norge. Et absolutt must for deg som ønsker komme i kontakt med andre rollespillere.

Spillhuset Bergen

Et samlingssted for spill-entusiaster i Bergen

Spillhuset Bergen er et samarbeid mellom flere aktører som jobber sammen med en felles visjon av et kreativt spillorientert hus. Du kan stikke innom for å prøve KVAD her.

Valhyr

KVAD (2021)

En svært talentfull vikingkunstner fra Estland. Han la sin kunstneriske hånd på- og ferdigstilte designet av KVAD logoen. Jeg ble svært fornøyd med resultatet.

Vertshuset

Norges ledende podcast om rollespill

Vertshuset ble startet som rollespill.infos offisielle podcast i 2016 av Michael Stensen Sollien og Nicolai Krogsrud-Strøm. I 2020 startet de Vertshuset spiller, en podcast hvor de to vertene inviterer andre gode spillere til rollespill som hørespill. Selv er jeg en fast lytter, og støtter kara som medlem av deres Patreon.

Samarbeid: Liste
bottom of page