top of page

KVAD med utsolgt førsteopplag, og klargjøring for verdensmarkedet

Knappe to år etter lansering er det tomt for rollespillet Kvad i Game Forlag sitt varehus. Over 300 bøker ble trykket hos Bokbinderiet Johnsen, solgt til privatkunder over hele verden og gjennom ulike forhandlere i både Norge og Sverige.

Esker med Kvad fra Bokbinderiet Johnsen (Foto: Thomas Flaaten Fredriksen)

Andreopplag

Nå vurderer forlaget et nytt andreopplag i mykbind. Men den sorte boken er spesiell, og kommer ikke tilbake. Du kan ennå sikre deg førsteutgaven hos Outland. Det er også fortsatt mulig å få tak i tilleggsutstyr som terninger og kart, gjennom forlagets egen nettbutikk (så lenge lageret rekker).


Kart, terninger, terningose og hovedboken (Foto: Thomas Flaaten Fredriksen)

Engelsk oversettelse

Game Forlag har jobbet i et års tid med oversettelsen til engelsk, og nærmer seg snart ferdig. I løpet av sensommeren 2023 planlegger de med besøk til kongresser både i Tyskland og England, for å markedsføre spillet. Når de returnerer fra vikingtoktet, vil det gjøres klar til en ny kickstarter-kampanje hvor internasjonale rollespillentusiaster får mulighet til å forhåndsbestille bøker.


Dette blir utrolig spennende, og jeg gleder meg masse til å se hvordan responsen blir på et norskprodusert vikingrollespill, der ute i verden.


Tusen takk til Game Forlag, og alle andre som har vært med på reisen så langt.

Fortsettelse følger!


-KO

50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2 Post
bottom of page